Lucifer S02 Online Subtitrat - Film - Serial - AndreiMp3

Atentie

Accesand si navigand pe acest site, utilizatorii accepta implicit, termenii de utilizare pe care ii gasiti aici. Daca nu sunteti de acord cu acesti termeni, va rugam sa iesiti imediat de pe acest website si sa nu va mai intoarceti.

Lucifer S02

   Titlu Fisier :Lucifer S02
   Categoria : Seriale
   Data Adaugarii : 2017-02-19
   Fisier Adaugat De : Andrw
   Accesari fisier: 195
Pentru a descarca
Lucifer S02
Alege unul din serverele de mai jos

După cum aflăm și din titlu, serialul aici de față urmărește povestea Stăpânului Iadului, care, plictisit de obișnuitele torturi de suflete, a ieșit în lume, în Los Angeles mai exact, și și-a deschis un bar de fițe. Foarte tare, nu? Când o prietenă, un om ca să fiu specific, este omorâtă în brațele lui, Diavolul își unește forțele cu o polițistă pentru a prinde criminalul.
Serialul are la bază benzile desenate DC Comics omonime, create de Neil Gaiman. În ultima vreme au apărut foarte multe ecranizări (atât filme, cât și seriale) ale benzilor desenate: de la The Flash, iZombie și Supergirl, ce țin de universul DC, la Agent Carter și Daredevil ce țin de Marvel.
Lucifer nu m-a dezamăgit. Interpretarea actorului, accentul britanic, aroganța și glumele aruncate în stânga și în dreapta fac din Lucifer Morningstar protagonistul perfect. Povestea lasă însă de dorit. Cazul urmărit este banal, nimic ieșit din comun, iar în câteva momente, dacă nu erau glumele personajului, aș fi adormit. Mai adăugăm pe deasupra și clișeul BĂIAT RĂU ÎNTÂLNEȘTE FATĂ CUMINTE și avem povestea tipică, întâlnită pe toate canalele.


Trailer Lucifer S02

Film Lucifer S02 online subtitrat, Download Lucifer S02 Gratuit, Serial Lucifer S02 online subtitrat, vezi filme subtitrate in romana gratuit, filme subtitrate,filme online,hd,1080p,720p, free movies, Lucifer S02 pentru tableta,telefon ios android,Filme online 2017, Lucifer S02 Seriale, filme Seriale, seriale Seriale,vezi gratuit, trailer movie,
Căutare
Da-ne un Like!
Autentificare
Contact
Pentru orice problema pe care o aveti imi puteti trimite email la adresa de mai jos. Am sa va raspund la email in cel mai scurt timp posibil!

Mail: andreimp3@yahoo.com

Statistici

Total online: 1
Vizitatori: 1
Utilizatori: 0